Peggy Merison


Fractie-assistent

Ik ben Peggy Merison, 54 jaar en woon sinds 1998 in Dordrecht in de wijk Oudelandshoek. Getrouwd met David en ben (bonus)moeder van vijf kinderen. Naast mijn werk als project-en communicatiemedewerker bij Stichting voor Cultuureducatie (SCe) ben ik een verzamelaar van mooie ervaringen. Je kunt mij dan ook tegenkomen in de natuur, de bios, de tuin, bij concerten en als vrijwilliger in bij Kunstmin.

In 2017 heb ik heel bewust gekozen om lid te worden van de Partij voor de Dieren omdat ook ik streef naar een samenleving die respectvol om gaat met de belangen van dieren, natuur en milieu. En nu, na een aantal jaren meegedraaid te hebben in de Dordtse PvdD werkgroep, is het tijd om de Dordtse politiek een groener en diervriendelijker tintje te geven en de Dordtenaren de keuze te geven om ook in hun gemeente te kunnen kiezen voor een partij die dier, natuur en milieu centraal stelt.

Ik ga mij inzetten om de leefkwaliteit (o.a. bodem-, water- en luchtkwaliteit, meer groen en meer en betere speelruimte) in Dordrecht te verbeteren zodat alle kinderen op kunnen groeien in een gezonde stad. Daar kunnen we samen voor zorgen door de inwoners (ook kinderen) te betrekken en te informeren over milieubewuste en dier- en natuurvriendelijke keuzes en oplossingen.
Met als ultieme doel dat Dordt de gezondste stad van Nederland wordt om als kind in op te groeien en bloeien.

Gerelateerd

Nieuws